TRACPSI Raktáron 1 - 2 nap Súly: 0.052 kg

bollé safety TRACKER II védőszemüveg (taktikai)

Akciós!
Raktárürítő akció a készlet erejéig! Lencse jelölése: 2C-1.2 1BT KN Keret jelölése: EN166 F T Tartozékok: Fejpánt Tartó tasak A különlegesen kényelmes kialakítású és technikai jellemzőivel kitűnő TRACKER mindenféle…
6 350 Ft 4 445 Ft
(3 500 Ft + 27% ÁFA) / db
Max. rendelhető 10 db

Raktárürítő akció a készlet erejéig!

Lencse jelölése: 2C-1.2 1BT KN

Keret jelölése: EN166 F T

Tartozékok:

  • Fejpánt
  • Tartó tasak


A különlegesen kényelmes kialakítású és technikai jellemzőivel kitűnő TRACKER mindenféle mechanikai és kémiai kockázattal szemben tökéletes védelmet nyújt, mely egyedülállóvá teszi ezt a modellt a védőszemüvegek között.

Eltávolítható habkeret megerősítés indirekt szellőzéssel
Eltávolítható, állítható fejpánt
Oldalsó szellőzés
52 g

PÁRAMENTES ÉS KARCMENTES KEZELÉS

A Bollé Safety egy olyan innovációval forradalmasítja a védőszemüvegeket, mely túlhalad minden nemzetközi szabvány követelményein, különös tekintettel az EN166 K és N* opcióira.

Ez a tartós bevonat, mely a lencsének mindkét felszínét beborítja, különösen ellenállóvá teszi azt a karcolódások ellen (1,4 cd/m2), a legagresszívabb vegyszerek ellen és több mint 2 percen át lelassítja a páraképződést a lencse felületén. A Platinum® bármilyen körülmények közt, minden pillanatban a legmagasabb fokú védelmet biztosítja a szemnek.

Víztiszta lencse: olyan technológia, mely megfelel az állandó viselet követelményeinek, tökéletes optikai minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik és páramentes, karcmentes bevonatokkal lett ellátva. 99,99%-os védelmet nyújt az UVA/UVB sugárzás ellen.

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

A termék súlya 0.05 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 397 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. Budapestbank 10101494-14627400-01004009. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

A termék súlya 0.05 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 397 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


Szállítási díj: 1 397 Ft

Vásárlói értékelések


2015-05-13

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Hasonló termékek