CleanAir BASIC EVO levegőrásegítéses szűrős légzőkészülék (PAPR)

A közkedvelt BASIC 2000 továbbfejlesztett verziója a BASIC EVO. A legfontosabb újítások: állítható levegőbefúvás szabványos légzőcső csatlakozás, így kompatibilis a többi CleanAir termékkel. korszerűbb akkumulátor és töltő új…
168 910 Ft
(133 000 Ft + 27% ÁFA) / db

A közkedvelt BASIC 2000 továbbfejlesztett verziója a BASIC EVO.

A legfontosabb újítások:

 • állítható levegőbefúvás
 • szabványos légzőcső csatlakozás, így kompatibilis a többi CleanAir termékkel.
 • korszerűbb akkumulátor és töltő
 • új dizájn


  A készlet tartalma: • BASIC EVO készülék
 • akkumulátor
 • akkumulátor töltő
 • 1db P R SL szűrő
 • áramlás ellenőrző
 • komfort öv

 

Választandó tételek:

 • légzőcső
 • légzéscsatlakozó

Hegesztéshez és poros munkákhoz kitűnő. Csak részecskeszűrővel kapható, aktívszenes gázszűrőket nem lehet kapni hozzá. Durva porok esetén kapható előszűrő is, ami meghosszabbítja a részecskeszűrő élettartamát. A szagszűrős előszűrő a kellemetlen szagok hatását csökkenti, de csak a megengedett egészségügyi koncentráció alatt szabad használni, nincs védelmi-, csak kényelmi funkciója. A CleanAIR BASIC a leggazdaságosabb megoldást jelenti a PAPR-ek közül, azokon a helyeken, ahol nem szükséges gázok elleni védelem.

 

A légzésvédők (3-as kategóriájú egyéni védőeszközök) kiválasztása munkavédelmi szaktevékenység. A kiválasztás mindenképp a felhasználói környezet és az anyagok/készítmények tulajdonságainak figyelembevételével történjen. A megfelelő védelem kiválasztásában segítséget nyújthat a veszélyes anyag biztonsági adatlapja (MSDS).
A védőeszköz használata előtt feltétlenül olvassa el a gyártói használati utasítást! A Légzésvédőbolt.hu Kft. és a NESLER Kft. semmiféle felelősséget nem vállal a nem megfelelően kiválasztott és/vagy használt légzésvédő(k) és/vagy szűrőbetét(ek) miatt bekövetkező esetleges egészségkárosodásért.

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

A termék súlya 2.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 397 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. Budapestbank 10101494-14627400-01004009. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

A termék súlya 2.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 397 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt vagy banki utalással. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. Budapestbank 10101494-14627400-01004009.

Szállítási díj: 1 397 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek