CleanAir BASIC levegőrásegítéses szűrős légzésvédő (PAPR) készlet

CleanAir BASIC légzésvédő kompletten, használatra készen, csak egy fejrészt szükséges hozzá választani a kínálatunkból. Hegesztéshez és poros munkákhoz kitűnő. Csak részecskeszűrővel kapható, aktívszenes gázszűrőket nem lehet kapni hozzá. Durva porok esetén kapható…
199 390 Ft
(157 000 Ft + 27% ÁFA) / db

CleanAir BASIC légzésvédő kompletten, használatra készen, csak egy fejrészt szükséges hozzá választani a kínálatunkból.

Hegesztéshez és poros munkákhoz kitűnő. Csak részecskeszűrővel kapható, aktívszenes gázszűrőket nem lehet kapni hozzá. Durva porok esetén kapható előszűrő is, ami meghosszabbítja a részecskeszűrő élettartamát. A szagszűrős előszűrő a kellemetlen szagok hatását csökkenti, de csak a megengedett egészségügyi koncentráció alatt szabad használni, nincs védelmi-, csak kényelmi funkciója. A CleanAIR BASIC a leggazdaságosabb megoldást jelenti a PAPR-ek közül, azokon a helyeken, ahol nem szükséges gázok elleni védelem.

Minden alkatrésze cserélhető és külön beszerezhető.

A legfontosabb újítások a régebbi verzióhoz (Basic 2000) képest:

 • állítható levegőbefúvás
 • szabványos légzőcső csatlakozás, így kompatibilis a többi CleanAir termékkel.
 • korszerűbb akkumulátor és töltő
 • új dizájn


  A készlet tartalma:

 • BASIC ventillátoros befúvású készülék
 • akkumulátor
 • akkumulátor töltő
 • 1db P R SL szűrő
 • áramlás ellenőrző
 • komfort öv
 • QuickLOCK csatlakozós légzőcső

 

Választandó tételek:

 • légzéscsatlakozó (kámzsa, teljesálarc, arcvédő, hegesztő pajzs, stb.)

Rendelhető bőr övvel is, de az feláras. Igény esetén, kérjen ajánlatot.

 

A légzésvédők (3-as kategóriájú egyéni védőeszközök) kiválasztása munkavédelmi szaktevékenység. A kiválasztás mindenképp a felhasználói környezet és az anyagok/készítmények tulajdonságainak figyelembevételével történjen. A megfelelő védelem kiválasztásában segítséget nyújthat a veszélyes anyag biztonsági adatlapja (MSDS).
A védőeszköz használata előtt feltétlenül olvassa el a gyártói használati utasítást! A Légzésvédőbolt.hu Kft. és a NESLER Kft. semmiféle felelősséget nem vállal a nem megfelelően kiválasztott és/vagy használt légzésvédő(k) és/vagy szűrőbetét(ek) miatt bekövetkező esetleges egészségkárosodásért.

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

Szállítási díj: 1 651 Ft

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. MKB 10101494-14627400-01004009. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

Szállítási díj: 1 651 Ft
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt vagy banki utalással. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. MKB 10101494-14627400-01004009.

Szállítási díj: 1 651 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek