CleanAir Chemical 2F légzésvédő készlet

CleanAIR Chemical 2F készlet tartalma: Chemical 2F ventillátoros egység Akkumulátor (normál 14,4V/2,6Ah) Akkumulátor töltő Áramlás ellenőrző Dekontaminálható PVC öv (kérhető komfort övvel is)…
443 230 Ft
(349 000 Ft + 27% ÁFA) / db

CleanAIR Chemical 2F készlet tartalma:

  • Chemical 2F ventillátoros egység
  • Akkumulátor (normál 14,4V/2,6Ah)
  • Akkumulátor töltő
  • Áramlás ellenőrző
  • Dekontaminálható PVC öv (kérhető komfort övvel is)
  • QuickLOCK légzőcső

Nem tartalmazza a szűrőbetéteket és a fejrészt.

A CleanAIR Chemical 2F készülék az egészségre ártalmas gázok és részecskék szűrésével magas szinten teljesíti a szabvány által előírt követelményeket.
A kompakt CleanAIR CHEMICAL 2F típus fontos jellemzője a tartós és vegyi anyagoknak, UV hatásnak és freccsenő folyadékoknak is ellenálló IP65 védettségű kialakítás. Ezzel különösen alkalmas nehéz ipari körülmények közötti használatra a vegyipari üzemekben, a laboratóriumokban és a gyógyszergyárakban, de azbesztmentesítés területén is.
Az egyedi automatikus záró-rendszer megakadályozza a készülék szennyeződését a szűrőcsere ideje alatt. A színes TFT kijelző tisztán és jól értelmezhetően mutatja a felhasználónak fontos információkat és a készülék kezelését egyszerűvé teszi.
Opcióként a hordási komfortot jelentősen növelő háti hevederzet is rendelhető.

CleanAIR Chemical 2F fontosabb jellemzői:

- Kompakt forma,
- Vizuális és akusztikus figyelmeztető jelzések,
- Kétféle használati lehetőség – álarccal vagy kámzsával – és szabályozható légáram mindkét
alkalmazáshoz,
- Megbízható áramlásfigyelő rendszer szabályozza a kiválasztott állandó légáramot,
- A lítium ion akkumulátor akár 10 óra üzemidővel rendelkezik, és tölthető a készülékben és külön is (rendelhető nagy kapacitású akkumulátor is 16 órás üzemidővel)
- Színes TFT kijelző (262000 színárnyalat),
- Intelligens és gyors akkumulátortöltő, megakadályozza a nem megfelelő töltést,
- A készülék hordható a derékon vagy háton is az ennek megfelelően választott hevederezettel,
- Kompatibilis a szabványos menetű CleanAIR® Rd 40 szűrőbetétekkel,
- A légzőtömlő csatlakozása CA40.

A légzésvédők (3-as kategóriájú egyéni védőeszközök) kiválasztása munkavédelmi szaktevékenység. A kiválasztás mindenképp a felhasználói környezet és az anyagok/készítmények tulajdonságainak figyelembevételével történjen. A megfelelő védelem kiválasztásában segítséget nyújthat a veszélyes anyag biztonsági adatlapja (MSDS).
A védőeszköz használata előtt feltétlenül olvassa el a gyártói használati utasítást! A NESLER Kft. semmiféle felelősséget nem vállal a nem megfelelően kiválasztott és/vagy használt légzésvédő(k) és/vagy szűrőbetét(ek) miatt bekövetkező esetleges egészségkárosodásért.

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

Szállítási díj: 1 905 Ft

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: NESLER Kft. OTP 11711106-20011648-00000000. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

Szállítási díj: 1 905 Ft
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt vagy banki utalással. Az átutaláshoz a számlaszámunk: NESLER Kft. OTP 11711106-20011648-00000000

Szállítási díj: 1 905 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek