SPR444 Raktáron Súly: 0.5 kg  Gyártó: ELIPSE (GVS) »

ELIPSE Integra A1P3 félálarc szemvédővel kombinálva, használatra kész

Akciós!
Jelenleg csak S/M méretben kapható. SPR401 M/L méretből ideiglenes készlethiány, várható beérkezés: 2019.07.10. Kényelmes és könnyű ikerszűrős félálarc zárt védőszemüveggel kombinálva. Egyedi tulajdonsága, hogy szűrőbetétekkel felszerelve kapható, de a szűrők…
16 510 Ft 13 970 Ft
(11 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 139 pont

Jelenleg csak S/M méretben kapható. SPR401 M/L méretből ideiglenes készlethiány, várható beérkezés: 2019.07.10.

Kényelmes és könnyű ikerszűrős félálarc zárt védőszemüveggel kombinálva.

Egyedi tulajdonsága, hogy szűrőbetétekkel felszerelve kapható, de a szűrők cserélhetők.
Védelmet nyújt 65C feletti forráspontú szerves gázok és gőzök, mérgező kategóriába sorolt szilárd és folyékony részecskék ellen.
- ANATÓMIAI KIALAKÍTÁS
- KÉNYELMES és HIPOALLERGÉN
- MAGAS SZINTŰ VÉDELEM és ELLENÁLLÓSÁG

ELIPSE mérettáblázat:

https://legzesvedobolt.hu/nesler_docs/elipse_merettabla.pdf

Továbbfejlesztett szelepek, a még magasabb biztonságért. A hagyományos szelepekkel ellentétben, itt nem csak egyszerű gumikorongok vannak, hanem különleges bordázattal ellátott alapból zárt szelepek, amik önmagában csak a gravitációtól nem nyílnak ki. Kevésbé hajlamosak az öregedésre és az áttetsző anyaguknak hála egyszerűbb a szelepülék ellenőrzése. Szelepet külön soha nem kell vásárolnia hozzá, mert a belégző szelepek minden gázszűrő cserével cserélődnek. A kilégző szelep megegyezik a belégző szeleppel, tehát a régi szűrők szelepét fel tudjuk használni tartalék kilégző szelepként.

A széles ELIPSE gumipántok kényelmesebbek és sokkal tartósabbak és nem nyomják a fejtetőt, mint a műanyag fejkosaras modellek.

A szűrők a lehető legközelebb helyezkednek el az arcunkhoz, így csökkentve az erőkart és az álarc elhúzódását az arctól.

A bepattintós szűrőbetét csatlakozása biztonságosabb, mert nem lehet szétroncsolni a csatlakozókat, mint a bajonettzáras modelleknél. Kisebb a tévedés lehetősége is és nincs szükség szivacs tömítésekre, amik hamar elhasználódnak és rendszeresen elfelejtik cserélni a felhasználók.

Csak az ELIPSE A1P3 szűrőbetétekkel használható!


Elipse félálarc ismertető:
https://legzesvedobolt.hu/nesler_docs/elipse_felalarc.pdf

Videó a félálarc használatáról:

https://youtu.be/l2ph4sZMmgE?t=19s


/>
Méret (választható): S/M (SPR444)

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS


A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül. A vásárlás összegét fizetheti előre utalással és online bankkártyával is. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. Budapestbank 10101494-14627400-01004009. Bankkártyával történő fizetés esetén a webáruházban a rendelés véglegesítése előtt válassza a bankkártyával / barionnal fizetek opciót.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 300 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - UTÁNVÉT


Szállítási és csomagolási költség súly alapú számítása. A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja. Csak Magyarország területén belül. Válassza ezt a szállítási módot, ha a csomag átvételekor szeretné fizetni a vásárlás értékét.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 600 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PostaPont

POSTAPONT ÁTVÉTEL - ELŐRE FIZETÉS


Ha PostaPonton/MOL PostaPonton szeretné átvenni csomagját internetes BANKKÁRTYÁS fizetéssel, válassza ezt az opciót. A település neve alapján válassza ki a térképen azt a postapontot, ahol át szeretné venni csomagját.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 200 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

POSTAPONT ÁTVÉTEL - UTÁNVÉT


Ha PostaPonton/MOL PostaPonton szeretné átvenni csomagját KÉSZPÉNZES fizetéssel, válassza ezt az opciót. A település neve alapján válassza ki a térképen azt a postapontot, ahol át szeretné venni csomagját.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések


2018-04-05

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Kapcsolódó termékek