5012698 Raktáron Súly: 0.08 kg  Gyártó: Scott (3M) »

LÁTÓMEZŐ VÉDŐ FÓLIA PROMASK TELJESÁLARCHOZ

Látómező védő fólia PROMASK teljesálarchoz Védi a látómezőt a mechanikai sérülésektől és a vegyi anyagoktól. Csomagolás: 10db/csomag, de a csomagolást megbontjuk, így lehet kisebb mennyiséget is rendelni.
890 Ft
(701 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 8 pont

Látómező védő fólia PROMASK teljesálarchoz
Védi a látómezőt a mechanikai sérülésektől és a vegyi anyagoktól.


Csomagolás: 10db/csomag, de a csomagolást megbontjuk, így lehet kisebb mennyiséget is rendelni.

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - BANKKÁRTYÁS FIZETÉS


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

A termék súlya 0.08 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. Budapestbank 10101494-14627400-01004009. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

A termék súlya 0.08 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 200 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - UTÁNVÉT


Szállítási és csomagolási költség súly alapú számítása. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja. Csak Magyarország területén belül. Válassza ezt a szállítási módot, ha a csomag átvételekor szeretné fizetni a vásárlás értékét.

A termék súlya 0.08 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 600 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont


Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések


2018-11-26

Az a bajom ezzel a termékkel, hogy a tapadószalag, ami a maszk üvegjéhez tapasztja ezt a fóliát, nagyon hamar leválik, ezenkívül/és a por bemegy a fólia és az üveg közé, így megkaristolhatja az üveget Ezért azt kell csinálni, hogy a fóliát átlátszó ragasztószalaggal körös körbe kell ragasztani, így már megfelelően védi a maszk látóüvegét a mindenféle kosztól.


2017-11-21

A védőfólia nem az igazi. Szükséges, mert kell védeni a maszk üvegét, de kicsit homályosítja az egész kilátást. No de ez még egész elviselhető mértékű. Persze jobb lenne, ha az üvegre egy másik védőüveget lehetne illeszteni, ami nem lenne még enyire se homályosító megoldás, csak esetleg picit drágább.

Hasonló termékek