5012698 Raktáron Súly: 0.08 kg  Gyártó: Scott (3M) »

LÁTÓMEZŐ VÉDŐ FÓLIA PROMASK TELJESÁLARCHOZ

Látómező védő fólia PROMASK teljesálarchoz Védi a látómezőt a mechanikai sérülésektől és a vegyi anyagoktól. Csomagolás: 10db/csomag, de a csomagolást megbontjuk, így lehet kisebb mennyiséget is rendelni.
890 Ft
(701 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 8 pont

Látómező védő fólia PROMASK teljesálarchoz
Védi a látómezőt a mechanikai sérülésektől és a vegyi anyagoktól.


Csomagolás: 10db/csomag, de a csomagolást megbontjuk, így lehet kisebb mennyiséget is rendelni.

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS


A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül. A vásárlás összegét fizetheti előre utalással és online bankkártyával is. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. Budapestbank 10101494-14627400-01004009. Bankkártyával történő fizetés esetén a webáruházban a rendelés véglegesítése előtt válassza a bankkártyával / barionnal fizetek opciót.

A termék súlya 0.08 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 300 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - UTÁNVÉT


Szállítási és csomagolási költség súly alapú számítása. A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja. Csak Magyarország területén belül. Válassza ezt a szállítási módot, ha a csomag átvételekor szeretné fizetni a vásárlás értékét.

A termék súlya 0.08 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 600 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PostaPont

POSTAPONT ÁTVÉTEL - ELŐRE FIZETÉS


Ha PostaPonton/MOL PostaPonton szeretné átvenni csomagját internetes BANKKÁRTYÁS fizetéssel, válassza ezt az opciót. A település neve alapján válassza ki a térképen azt a postapontot, ahol át szeretné venni csomagját.

A termék súlya 0.08 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 200 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

POSTAPONT ÁTVÉTEL - UTÁNVÉT


Ha PostaPonton/MOL PostaPonton szeretné átvenni csomagját KÉSZPÉNZES fizetéssel, válassza ezt az opciót. A település neve alapján válassza ki a térképen azt a postapontot, ahol át szeretné venni csomagját.

A termék súlya 0.08 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések


2018-11-26

Az a bajom ezzel a termékkel, hogy a tapadószalag, ami a maszk üvegjéhez tapasztja ezt a fóliát, nagyon hamar leválik, ezenkívül/és a por bemegy a fólia és az üveg közé, így megkaristolhatja az üveget Ezért azt kell csinálni, hogy a fóliát átlátszó ragasztószalaggal körös körbe kell ragasztani, így már megfelelően védi a maszk látóüvegét a mindenféle kosztól.


2017-11-21

A védőfólia nem az igazi. Szükséges, mert kell védeni a maszk üvegét, de kicsit homályosítja az egész kilátást. No de ez még egész elviselhető mértékű. Persze jobb lenne, ha az üvegre egy másik védőüveget lehetne illeszteni, ami nem lenne még enyire se homályosító megoldás, csak esetleg picit drágább.

Hasonló termékek