MAA3-A2C18ER-020 Rendelésre Súly: 3 kg  Gyártó: Honeywell »

MultiRAE Lite gázkoncentráció mérő 6 féle gáz érzékelésére PID/O2/LEL/CO/H2S/NH3 (PGM-6208)

MultiRAE Lite gázkoncentráció mérő 6 féle gáz érzékelésére PID/O2/LEL/CO/H2S/NH3 A szenzorok szabadon válogathatók a következőkből: PID 10.6eV, NDIR (LEL), NDIR (CO2), LEL, Ammónia (NH3), Szén-monoxid (CO) 3 féle érzékenységgel, CO/H2S…
1 593 850 Ft
(1 255 000 Ft + 27% ÁFA) / db

MultiRAE Lite gázkoncentráció mérő 6 féle gáz érzékelésére PID/O2/LEL/CO/H2S/NH3

A szenzorok szabadon válogathatók a következőkből: PID 10.6eV, NDIR (LEL), NDIR (CO2), LEL, Ammónia (NH3), Szén-monoxid (CO) 3 féle érzékenységgel, CO/H2S kombó, Klór (Cl2),Klór-dioxid (ClO2), Etilén-oxid (EtO), Formaldehid (HCHO), Hidrogén-cianid (HCN), Kén-hidrogén (H2S) 2 féle érzékenységgel,  Metil-merkaptán (CH3-SH), Nitrogén-oxid (NO), Nitrogén-dioxid (NO2), Oxigén (O2), Foszfin (PH3), Kén-dioxid (SO2)

Egyedi igény esetén, kérje ajánlatunkat.

Főbb tulajdonságok:

  • nagy kijelző automatikus háttérvilágítással, ami opcionálisan forgatható, tehát a készülék 180 fokban való elforgatása esetén a kijelző is megfordul
  • "man-down" mozdulatlanság érzékelő bekapcsolható
  • a SMART szenzorok könnyen cserélhetők és a kalibrációs adatokat is tárolják, tehát szenzorcsere után nem kötelező a kalibrálás
  • beépített szivattyú, 2 fokozatban állítható sebességgel
  • az előre tárolt korrekciós faktorok a menüben állíthatók a PID és LEL szenzorok esetén
  • A készülék minden történést rögzít a belső memóriájában, amit az ingyenes ProRAE Studio II PC szoftverrel tudunk kiolvasni a készülékből az alap tartozék USB kábel segítségével

Vezeték nélküli kommunikációra képes többgázos hordozható gázdetektor.
A MultiRAE Lite akár hat különböző gázveszélyt képes egyidejűleg érzékelni, a személyi védelem és szivárgás észlelése érdekében. A MultiRAE Lite mintavételes és szivattyús változatban is elérhető, széles szenzorválasztékkal. A MultiRAE Lite testre szabható a detektáláshoz és a területi illetve biztonságtechnikai követelményekhez.
A MultiRAE Lite opcionális vezeték nélküli kommunikációja valós idejű adatokat és riasztásokat szolgáltat az adott területen belül egy központi helyszínre (a ProRAE Guardian szoftvernek), így nagyobb biztonsággal és sokkal gyorsabban megkezdhető egy gázveszély miatt bekövetkezett baleset elhárítása.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Bemutató videó:

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

Szállítási díj: 1 905 Ft

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. MKB 10101494-14627400-01004009. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

Szállítási díj: 1 905 Ft
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt vagy banki utalással. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. MKB 10101494-14627400-01004009.

Szállítási díj: 1 905 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek