Raktáron Súly: 0.5 kg

PR88 FOLYÉKONY KESZTYŰ, BŐRVÉDŐ KRÉM, 1 literes

Bőrvédőkrém (O/V típusú emulzió ), vízben oldódó, nem zsíros. A nem vizes anyagokkal történő munkavégzésnél véd és elősegíti a csak vízzel történő könnyű lemoshatóságot. A megfelelő adagolás esetén nem hagy hátra ujjlenyomatot. Konzerváló anyagok és szilikon nélkül.…
5 991 Ft
(4 717 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 59 pont

Bőrvédőkrém (O/V típusú emulzió ), vízben oldódó, nem zsíros. A nem vizes anyagokkal történő munkavégzésnél véd és elősegíti a csak vízzel történő könnyű lemoshatóságot. A megfelelő adagolás esetén nem hagy hátra ujjlenyomatot. Konzerváló anyagok és szilikon nélkül. 1. Munka kezdete előtt alkalmazni 2. Munka elvégzése 3. Munka után vízzel könnyedén lemosni a pr88-at a szennyeződésekkel együtt.
A pr 88 a bedörzsölés során egy olyan száraz, elasztikus és stabil fogást nyújtó védőréteget képez, amely megszünteti az érintkezést a bőr és a munka során használt, bőrre ható anyagok között.

Alkalmazási terület
Olajjal, zsírral, grafittal, korommal, kátrány és bitumen származékokkal, festékkel, lakk-kal, ragasztóval, műgyantával, poliészterrel, szilikonmasszával, PU-ragasztóval, porral, üvegszállal stb. történő munkavégzés során véd.

Adagolás: minden használatkor 2-3ml

Videó a használatról:

 Ha vegyszerálló kesztyűre is szüksége van, a SHOWA kesztyűk minőségében nem fog csalódni.

Biztonsági adatlap letöltése:

https://legzesvedobolt.hu/nesler_docs/pr88-MSDS.pdf

A NESLER Kft. fő területe a légzésvédelem, a gázdetektorok és a vegyszerálló kesztyűk/overallok.

Szállítás

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS


A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül. A vásárlás összegét fizetheti előre utalással és online bankkártyával is. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. Budapestbank 10101494-14627400-01004009. Bankkártyával történő fizetés esetén a webáruházban a rendelés véglegesítése előtt válassza a bankkártyával / barionnal fizetek opciót.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 300 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - UTÁNVÉT


Szállítási és csomagolási költség súly alapú számítása. A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja. Csak Magyarország területén belül. Válassza ezt a szállítási módot, ha a csomag átvételekor szeretné fizetni a vásárlás értékét.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 600 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PostaPont

POSTAPONT ÁTVÉTEL - ELŐRE FIZETÉS


Ha PostaPonton/MOL PostaPonton szeretné átvenni csomagját internetes BANKKÁRTYÁS fizetéssel, válassza ezt az opciót. A település neve alapján válassza ki a térképen azt a postapontot, ahol át szeretné venni csomagját.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 200 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

POSTAPONT ÁTVÉTEL - UTÁNVÉT


Ha PostaPonton/MOL PostaPonton szeretné átvenni csomagját KÉSZPÉNZES fizetéssel, válassza ezt az opciót. A település neve alapján válassza ki a térképen azt a postapontot, ahol át szeretné venni csomagját.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések


2018-06-14

Még nem próbálam ki.


2016-10-19

Először próbáltuk ezt a terméket. Mivel grafitos anyaggal dolgozunk nekünk szükséges ez a folyékony kesztyű.


2016-09-08

Végre megtaláltam azt a terméket ami segített a problémámon. Régóta ekcémával küzdöttem, mivel a munkámból kifolyólag állandóan vegyi szereknek volt kitéve a kezem. Mióta a pr88-at használom, búcsút inthettem az ekcémának. Köszönöm!! :)


2016-04-10

Autószerelőként dolgozom. Hibátlan a pr88 :-)


2015-03-18

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2014-12-11

Már nem először vásároljuk meg Önöknél ezt a terméket, mert abszolút elégedettek vagyunk, mind a minőséggel, mind a hatásfokkal. Ár-érték arányban is a legjobb!!!