5512681 Raktáron Súly: 0.92 kg  Gyártó: Scott (3M) »

PROMASK TELJESÁLARC (gázálarc, egészálarc, gázmaszk)

PROMASK teljesálarc, EPDM elasztomerből, polikarbonát látómezővel, 3-as osztályú (tűzoltósági használatra is alkalmas). Szabványos zsinórmenetes szűrőbetétekkel használható továbbá az DURAFLOW és PROFLOW rásegítéssel működő légzésvédőkkel. …
31 750 Ft
(25 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 317 pont

PROMASK teljesálarc, EPDM elasztomerből, polikarbonát látómezővel, 3-as osztályú (tűzoltósági használatra is alkalmas).

Szabványos zsinórmenetes szűrőbetétekkel használható továbbá az DURAFLOW és PROFLOW rásegítéssel működő légzésvédőkkel.

Képes tájékoztató (Magyar):
https://legzesvedobolt.hu/nesler_docs/Promask_ismerteto.PDF

Válasszon az álarchoz megfelelő szűrőbetétet a NESLER Kft. kínálatából. Ne égesse el a pénzét, spóroljon velünk ésszerűen, igény esetén segítünk a szűrőbetétek pontosabb kiválasztásában.

Szállítás

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS


A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül. A vásárlás összegét fizetheti előre utalással és online bankkártyával is. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. Budapestbank 10101494-14627400-01004009. Bankkártyával történő fizetés esetén a webáruházban a rendelés véglegesítése előtt válassza a bankkártyával / barionnal fizetek opciót.

A termék súlya 0.92 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 300 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - UTÁNVÉT


Szállítási és csomagolási költség súly alapú számítása. A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja. Csak Magyarország területén belül. Válassza ezt a szállítási módot, ha a csomag átvételekor szeretné fizetni a vásárlás értékét.

A termék súlya 0.92 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 600 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PostaPont

POSTAPONT ÁTVÉTEL - ELŐRE FIZETÉS


Ha PostaPonton/MOL PostaPonton szeretné átvenni csomagját internetes BANKKÁRTYÁS fizetéssel, válassza ezt az opciót. A település neve alapján válassza ki a térképen azt a postapontot, ahol át szeretné venni csomagját.

A termék súlya 0.92 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 200 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

POSTAPONT ÁTVÉTEL - UTÁNVÉT


Ha PostaPonton/MOL PostaPonton szeretné átvenni csomagját KÉSZPÉNZES fizetéssel, válassza ezt az opciót. A település neve alapján válassza ki a térképen azt a postapontot, ahol át szeretné venni csomagját.

A termék súlya 0.92 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések


2017-11-21

Ez a maszk azért jó, mert: - jól elzárja a por útját, nem úgy mint az előző reszpirátoromnál, tele volt a tüdőm a porral - a szemet is védi, és teljesen jól látható ki belőle, és nem párásodik be az üvege, mint amikor a reszpirátor mellé szemüveget használtam, sokszor alig lehetett kilátni - és annak ellenére hogy teljes maszk, simán hosszabb ideig a fejen lehet, nem nehéz benne a lélegzés - és a fölös pára ki tud csepegni belőle Meg vagyok vele elégedve, jól használható.


2017-08-16

Széles látótér, teljes szigetelés, tökéletes.


2016-03-18

Atom.


2014-07-02

Kapcsolódó termékek