RFF4000 Raktáron Súly: 1 kg  Gyártó: Scott (3M) »

VISION 4000 teljesálarc

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
- szilikon külső és TPM belső álarccal A Vision látómezője 98%-os látóterével gyakorlatilag teljesen szabad kilátást biztosít. Függőleges és vízszintes irányban egyaránt görbül, de ennek ellenére optikailag tökéletes, nem okoz semmiféle vizuális torzítást. Az…
44 450 Ft 39 370 Ft
(31 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 393 pont
- szilikon külső és TPM belső álarccal

A Vision látómezője 98%-os látóterével gyakorlatilag teljesen szabad kilátást biztosít. Függőleges és vízszintes irányban egyaránt görbül, de ennek ellenére optikailag tökéletes, nem okoz semmiféle vizuális torzítást. Az álarcok felületkezelt látómezővel rendelkeznek, amelyek ellenállnak a karcolásnak és az oldószereknek, ezáltal csökkentve a védőeszköz karbantartási költségeit.
Az archoz közel elhelyezkedő szűrő jó súlyelosztást és egyensúlyt biztosít. Az álarctest folyékony szilikonból (LSR) készül, egyesítve szilikon rugalmasságát és kényelmét a tartóssággal és a hosszú élettartammal. A tömítőkeret nagy felületen érintkezik az arccal, így anélkül képes jó zárást biztosítani, hogy a fejpántot túlságosan feszesre kellene állítani. Mindezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy a termék használata rendkívül kényelmes és éppen ezért nagyon közkedvelt.

Videó a használatról: A termék sárga színben már nem kapható.

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - BANKKÁRTYÁS FIZETÉS


A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül. A vásárlás összegét fizetheti online bankkártyával is. Bankkártyával történő fizetés esetén a webáruházban a rendelés véglegesítése előtt válassza a bankkártyával / barionnal fizetek opciót.

A termék súlya 1.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 300 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - UTÁNVÉT


Szállítási és csomagolási költség súly alapú számítása. A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja. Csak Magyarország területén belül. Válassza ezt a szállítási módot, ha a csomag átvételekor szeretné fizetni a vásárlás értékét.

A termék súlya 1.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 600 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PostaPont

POSTAPONT ÁTVÉTEL - ELŐRE FIZETÉS


Ha PostaPonton/MOL PostaPonton szeretné átvenni csomagját internetes BANKKÁRTYÁS fizetéssel, válassza ezt az opciót. A település neve alapján válassza ki a térképen azt a postapontot, ahol át szeretné venni csomagját.

A termék súlya 1.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 200 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

POSTAPONT ÁTVÉTEL - UTÁNVÉT


Ha PostaPonton/MOL PostaPonton szeretné átvenni csomagját UTÁNVÉTES fizetéssel, válassza ezt az opciót. A település neve alapján válassza ki a térképen azt a postapontot, ahol át szeretné venni csomagját.

A termék súlya 1.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS


A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül. A vásárlás összegét fizetheti előre utalással. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. Budapestbank 10101494-14627400-01004009.

A termék súlya 1.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 300 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek