Figyelem! Decemberben a futárszolgálatok túlterheltek, ezért nem tudunk szállítási időket garantálni! Utolsó csomagküldési napunk: dec. 19. 2020-ban első csomagküldési napunk: jan. 7.

Általános információk

A webáruház működése

A webáruházat a vásárlás megkönnyítése érdekében hoztuk létre. A termékekről igyekeztünk a lehető legtöbb információt és képet biztosítani, ha több információt szeretne, lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeinken.

A jobb felső sarokban lévő keresés funkciót érdemes használni, így kereshet például gyártó szerint (pl.: BLS, ELIPSE) vagy terméktípusra (pl.: félálarc, kesztyű), alapanyagra (pl.:PVC, NITRIL), stb.

Az árak (nettó és bruttó) mindenki számára láthatók és vásárolni nem csak regisztráció után van lehetőség.

Vásárlás menete:

1. Regisztrációval vagy anélkül

Regisztrálni a jobb felső sarokban van lehetőség. (A regisztráció után ugyanitt kell bejelentkezni is.)

A regisztrációhoz az alapadatokon kívül szükséges megadni a számlázási címet, a szállítási címet (ha nem azonos a számlázási címmel) és az értesítési telefonszámot. A regisztráció során kérjük, hogy valós és pontos adatokat adjon meg, különben nem fog tudni vásárolni. Kijelentjük, hogy a megadott adatokat bizalmasan kezeljük és azokat harmadik személy részére nem adjuk ki.

2. Vásárlás

A webáruház kosaras rendszerrel működik, melynek tartalmát és az összeget nyomon tudja követni a jobb oldali sávban. A rendszer a megrendelés jóváhagyása után küld egy automatikus visszaigazolást, hogy a megrendelése elküldésre került. A megrendelés befogadásáról e-mailben tájékoztatjuk, melyben a várható szállítási időpont is szerepel.

A webáruházban a minimális vásárlási limit 5000Ft.

3. Fizetés, Szállítás

Az áru átvételének lehetséges módjai:

- Küldés postai úton - A mindenkori postai díjszabás szerinti összeget számoljuk fel és a csomagolási díjat, amely értékhatáronként változik. A szállítási költséget a kiállított számlánkon szerepeltetjük.

Előre utalás lehetséges módjai:

  • Banki átutalás más bankszámláról
  • Bármely Budapestbank fióknál konkrét összeg (kp) befizetése bankszámlánkra

Utánvétel választása esetén:

  • A csomag átvételekor kell megfizetni az áru értékét és a postai díjak összességét, mely tartalmazza az utánvét díját is.

A webáruházban vásárolt termékekről minden esetben Áfás számlát állítunk ki, amelyet a csomagban a termékekkel együtt küldjük.

KÍNÁLAT

Minden általunk forgalmazott termék rendelkezik CE tanúsítvánnyal/Megfelelőségi nyilatkozattal és magyarnyelvű tájékoztatóval.

Egyedi szolgáltatásunk, hogy a partnerünk tevékenységének megismerése és az egyéni védőeszköz juttatási rendszer felülvizsgálata után elkészítünk egy költséghatékonysági elemzést, amelyből kiderül, hogy lehet-e még lefaragni a költségekből a biztonság megtartása mellett vagy éppen többet kell ráfordítani az egyéni védőeszközökre.

További információért keressen minket elérhetőségeinken.