A WatchGas új arculatát követik az új modellek is.

A WatchGas új arculatát követik az új modellek is.

2019-ben kezdtük el a WatchGas termékek forgalmazását, így elmondhatjuk, hogy a kezdetektől részesei vagyunk a sikersztorinak. Ebben a cikkben elárulok néhány információt, amivel felvezetem a következő hónapok újdonságait.

A WatchGas cég központja Hollandiában található, ahol a kutatás/fejlesztés, raktározás és logisztika működik jelenleg. Ebben az évben készültek el a már teljesen saját fejlesztésű és gyártású modellek, amiket világszerte kezdenek értékesíteni. Felvezetés képpen teljesen új arculatot készítettek, amit a https://watchgas.com/ lehet megtekinteni.

Az új termékek 6 havonta fognak érkezni és mi mindegyiket felvesszük a palettánkra és részletesen be fogjuk mutatni őket.

Az új modellek összefoglaló neve SST-Range, elsőként az SST-1 modell érkezik május elején érkezik az 1. szállítmányunk.

Az SST-1 egygázos detektorokat kezdetben oxigén (O2), szén-monoxid (CO), kén-hidrogén (H2S) és kén-dioxid (SO2) szenzorokkal lehet majd kapni, később érkeznek az egzotikus szenzorok is. (PH3, NH3, Cl2, O3, stb.)

A 4 gázos modellek előre láthatólag szeptembertől lesznek elérhetők.

Az SST jelentése Solid State Technology, ami a szenzorokra vonatkozik, mert a belsejükben már nem folyékony, hanem szilárd elektrolit található. Ezek a forradalmian új szenzorork kisebb méretűek, stabilabbak, megbízhatóbbak, hosszabb élettartamúak és ráadásul a reagálásuk is sokkal gyorsabb.

A WatchGas cég tulajdonosa több, mint 30 év tapasztalatával a legjobb ár/érték arányú készülékeket szerette volna megalkotni és ezért a legnagyobb gyártók legjobb szakembereit csábította a cégéhez.

Hamarosan kiderül, hogy bejönnek-e a számításai az új, immár saját termékekkel és milyen fogadtatásban részesülnek Amerikától kezdve Európán át a Közel-Keletig.

A NESLER Kft. folyamatosan prezentálni fogja az új modelleket, amik a raktáron lévő régebbi modelleket fokozatosan felváltják. (De a régi típusok is elérhetőek maradnak.)

További hírek