Vásárlói értékelések

A termék kiválasztásához hasznos segítséget kaptunk. A további ügymenet (pl. tanúsítvány kiállítása) is nagyon korrektül és gyorsan zajlott.
Gallyvágó Kft., 2023-05-17
minden rendben volt, csak ajánlani tudom!
Varga Attila, 2023-05-11
Szuper Termék! Jó a webáruhaz felület.
Bredat-Dent Bt, 2023-04-13
Gyors, pontos csomagküldés bolt.
Anonim vásárló, 2023-04-13
Nesler rendszeres vásárlójaként csakis pozitív tapasztalataim vannak, maximálisan segítőkészek, kiváló szakértelem, stabil rendelési és szállítási protokoll. Az általuk forgalmazott termékek kiválóak, különösen nagy gondot fordítanak arra, hogy a felhasználói igényeknek a legjobban megfelelő termékeket forgalmazzák.
Lakatos Miklós, 2023-04-12
Valóban maximálisan elégedett vagyok! Az előre megbeszélt időpontban megkaptam a készüléket. Kollégájukkal, ZÁNTÓ ISTVÁNNAL munkaidőn túl is több alkalommal egyeztettem. MINDIG rendkívül segítőkész és kedves volt! Ezt Neki külön KÖSZÖNÖM! Máskor is szívesen vásárolok Önöknél.
Klement András, 2023-04-11
Korrekt ügyintézés. Rövid határidőn belül megkaptam a rendelésemet.
Anonim vásárló, 2023-03-23
Pontos, gyors szallitas, mar tobbszor rendeltem innet, nagyon elegedett vagyok a webaruhazzal is.
Babka Gabor, 2023-02-15
Nagyon örültem, hogy az értékesítés előtt felhívtak, hogy valóban arra a készülékre van szükségem, mert kiderült, hogy a célomnak egy másik készülék felel meg.
Péri Gábor, 2022-11-10
A szűrő felülete olyan látszatot kelt, mintha már eleve sérült lenne. A külső felszínén a gyári hajtogatás miatt sok helyen foszlik. Nem bizalomgerjesztő.
Csurka Gergely, 2022-10-14
Gyors a kiszolgálás!Csak ajánlani tudom!
Bredat-Dent Bt, 2022-07-25
Rendszeres vásárlójuk vagyok, gyorsan reagáló és korrekt kereskedők.
Lakatos Miklós, 2022-07-25
Gyors szállítás, precíz leírás, jó kommunikáció!
Anonim vásárló, 2022-06-20
Tökéletes. Egy másik cégtől is rendeltem ugyanilyen szűrőt, annak hibás volt a csomagolása. Márpedig levan írva a katalógusba, hogy fél év alatt a levegőből is teleszedi magát a szűrő. Itt a csomagolás hibátlan volt. Köszönöm szépen. Ha kérhetem, ez maradjon is igy.
Anonim vásárló, 2022-05-14
Gyors szállítás, szuper termék. Minden a leírtak szerint :) Köszönöm.
Koller András, 2022-04-08
Ha évekkel korábban nem vásároltam volna ugyanilyen terméket, most gondot jelentett volna, hogy már nem lehet szóbeli vagy személyes kapcsolatot teremteni a céggel, és kérdéseket föltenni. (mivel nem vagyok munkavédelmi szakember, csak védőeszközre szoruló munkavállaló)
Anonim vásárló, 2022-03-24
Nem először rendeltem, mindig gyorsan és pontosan kapom meg a rendelt terméket. Profi csapat, maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással.
Gyuró Zoltán, 2022-03-17
Megkaptuk gyorsan a rendelésünket, köszönjük szépen. A csomagolás, kivitelezés viszont szörnyű. Szerintünk ez nagyon rossz fényt vet a cégre, és sokat számít, hogy milyen a csomagolás. Össze-vissza ragasztva, gyűrve a doboz, minden úgy volt bedobva és csomagolva, hogy nagyon szörnyű látvány volt. Mi is webáruház vagyunk, és ezt mi soha nem engednénk meg magunknak, hogy ilyen módon csomagoljuk be a termékeinket. A raktárunk dolgozói szörnyülködve hívtak, hogy honnan rendeltem ezt, mert borzalmas körülményekre utal az, ahogy ezt a csomagot megkaptuk. Gondoltam, hogy jelzem, ha már kaptam egy ilyen email-t Önöktől, hogy értékeljem a munkájukat. A csomagolásra 0 pontot tudok adni. Erre szerintem figyeljenek a jövőben, mert nagyon rossz fényt vet a cégükre. Köszönettel, Tóth-Halápi Helga
Helga Toth-Halapi, 2022-03-16
Kedves Helga! Köszönjük az értékes visszajelzést! Nagyon sajnáljuk a történteket, utána nézünk, hogy hogyan csúszott hiba a rendszerünkbe és mindent megteszünk, hogy többet ne forduljon elő ilyen. A következő rendelésüknél, kérem a megjegyzésben emlékeztessen erre az esetre és egy kis ajándékkal megpróbáljuk kompenzálni ezt.
nesler.hu
Elégedett vagyok maximálisan az információ áramlással és a kiszállítás gyorsaságával.
Román Kft., 2022-03-16
Tetszett a termékek pontos, értelmezhető leírása. Plusz pont a termékek gyors feladása. Profi, megbízható csapat.
Anonim vásárló, 2022-02-16