ELIPSE Source Control P3 félálarc

Akciós!
Az akció időtartama: 2023-05-04 - A készlet erejéig.
KÉT MÉRETBEN KAPHATÓ: S/M, M/L (mérettáblázat alul) Kényelmes TPE anyagból készült, elasztikus fej- és nyakpánttal ellátott félálarc alkalmas a hosszú ideig tartó viselésre, csökkentve a viselő fáradtságának kockázatát. A Source Control kilégzési szűrő…
15 113 Ft 12 573 Ft
(9 900 Ft + 27% ÁFA) / db

KÉT MÉRETBEN KAPHATÓ: S/M, M/L (mérettáblázat alul)

Kényelmes TPE anyagból készült, elasztikus fej- és nyakpánttal ellátott félálarc alkalmas a hosszú ideig tartó viselésre, csökkentve a viselő fáradtságának kockázatát.

A Source Control kilégzési szűrő csökkenti a környezetében lévők keresztfertőződési kockázatát. Lényege, hogy a kilélegzett levegő is egy szűrőn keresztül halad át, 99,9%-os baktériumszűrési hatékonysággal. A kilégzési ellenállás is nagyon alacsony marad a szűrő nagy felületének köszönhetően.

 

Termékvédelmi szempontból is jelentős előny, hogy az esetlegesen tüneteket még nem produkáló fertőzött munkavállaló miatt a gyártott termékek nem szennyeződnek be.

 

 • Kilégzési szűrő: "Source Control"
 • Szűrési hatékonyság: P3 >99,95% 0,3 μ részecskék esetén.
 • Az orvosi minőségű TPE megfelel az ISO 10993-10:2010 szabványnak.
 • Teljesen állítható a jobb kényelem és illeszkedés érdekében
 • Latex-, szilikon- és szagmentes anyagok.
 • Teljesen hipoallergén.
 • A szűrők újrafelhasználhatók és cserélhetők.


Kényelmes és könnyű ikerszűrős félálarc. Egyedi tulajdonsága, hogy szűrőbetétekkel felszerelve kapható, de a szűrők cserélhetők. Kitűnően viselhető más védőeszközökkel, pl. védőszemüveg, és elfér az arcvédők alatt is. Ideális mindennapi használatra a mikroorganizmusok és vírusok elleni

P3 R részecskeszűrőkkel felszerelve védelmet nyújt szilárd és folyékony részecskék ellen. Maximális por (részecskék) elleni védelem, a 0,3 mikronos részecskéket is megszűri! Hatékonyabb, biztonságosabb és a légzési ellenállása sem nagyobb, mint egy FFP3 pormaszknak.

A különleges hajlítható szűrőbetétek kialakítása miatt több, mint 250%-al nagyobb kapacitással rendelkeznek a hagyományos szűrőbetétekkel szemben és a légzési ellenállásuk jóval alacsonyabb. Ezen kívül hidrofób bevonattal rendelkeznek, ami megvédi a nedvességtől és a párától.

A hagyományos szelepekkel ellentétben, itt nemcsak egyszerű gumikorongok vannak, hanem különleges bordázattal ellátott alapból zárt szelepek, amik önmagában csak a gravitációtól nem nyílnak ki. Kevésbé hajlamosak az öregedésre és az áttetsző anyaguknak hála egyszerűbb a szelepülék ellenőrzése.

A széles ELIPSE gumipántok kényelmesebbek és sokkal tartósabbak és nem nyomják a fejtetőt, mint a műanyag fejkosaras modellek.

A szűrők a lehető legközelebb helyezkednek el az arcunkhoz, így csökkentve az erőkart és az álarc elhúzódását az arctól.

A bepattintós szűrőbetét csatlakozása biztonságosabb, mert nem lehet szétroncsolni a csatlakozókat, mint a bajonettzáras modelleknél. Kisebb a tévedés lehetősége is és nincs szükség szivacs tömítésekre, amik hamar elhasználódnak és rendszeresen elfelejtik cserélni a felhasználók.

 

Felhasználási területek:

 • Egészségügy
 • Élelmiszeripar
 • Gyógyszeripar
 • Speciális mentőegységek

Szabványok:

 • EN140:1998 Álarctest
 • EN143:2000+A1:2006 P3 RD


A légzésvédők (3-as kategóriájú egyéni védőeszközök) kiválasztása munkavédelmi szaktevékenység. A kiválasztás mindenképp a felhasználói környezet és az anyagok/készítmények tulajdonságainak figyelembevételével történjen. A megfelelő védelem kiválasztásában segítséget nyújthat a veszélyes anyag biztonsági adatlapja (MSDS).
A védőeszköz használata előtt feltétlenül olvassa el a gyártói használati utasítást! A NESLER Kft. semmiféle felelősséget nem vállal a nem megfelelően kiválasztott és/vagy használt légzésvédő(k) és/vagy szűrőbetét(ek) miatt bekövetkező esetleges egészségkárosodásért.

ELIPSE mérettáblázat
https://static.legzesvedobolt.hu/nesler_docs/elipse_merettabla.pdf

Méret (választható): S/M (SPR649), M/L (SPR650)

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

Szállítási díj: 1 905 Ft

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: NESLER Kft. OTP 11711106-20011648-00000000. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

Szállítási díj: 1 905 Ft
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt vagy banki utalással. Az átutaláshoz a számlaszámunk: NESLER Kft. OTP 11711106-20011648-00000000

Szállítási díj: 1 905 Ft
Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS - MPL


Ennél az opciónál a csomagt az MPL szállítja. Csak Magyarország területén belül. Válassza ezt a szállítási módot, ha mindenképp az MPL-t szeretné választani.

Szállítási díj: 6 000 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek