SPR299/SPR501 Raktáron - készletinformáció: gazalarc.hu Súly: 0.2 kg  Gyártó: GVS (ELIPSE és RPB) »

ELIPSE P3 félálarc szűrőbetétekkel, használatra kész

Kényelmes és könnyű ikerszűrős félálarc. Egyedi tulajdonsága, hogy szűrőbetétekkel felszerelve kapható, de a szűrők cserélhetők. Kitűnően viselhető más védőeszközökkel, pl. védőszemüveg, hallásvédő és elfér az arcvédők és hegesztőpajzsok alatt is.…
12 998 Ft
(10 235 Ft + 27% ÁFA) / db

Kényelmes és könnyű ikerszűrős félálarc.

Egyedi tulajdonsága, hogy szűrőbetétekkel felszerelve kapható, de a szűrők cserélhetők.
Kitűnően viselhető más védőeszközökkel, pl. védőszemüveg, hallásvédő és elfér az arcvédők és hegesztőpajzsok alatt is.

  • ANATÓMIAI KIALAKÍTÁS
  • KÉNYELMES és HIPOALLERGÉN
  • MAGAS SZINTŰ VÉDELEM és ELLENÁLLÓSÁG

2 méretben készül, amiből a legördülő menüben lehet választani. S/M (SPR299), M/L (SPR501)

ELIPSE mérettáblázat:

http://static.legzesvedobolt.hu/elipse_merettabla.pdf

P3 R részecskeszűrőkkel felszerelve védelmet nyújt mérgező kategóriába sorolt szilárd és folyékony részecskék ellen. Beleértve a mikroorganizmusokat (vírus, baktérium, gombák és spórák). Maximális por (részecskék) elleni védelem, a 0,2 mikronos (nano) részecskéket is megszűri! Hatékonyabb, biztonságosabb és a légzési ellenállása sem nagyobb, mint egy FFP3 pormaszknak. Pollenek ellen is tökéletes, allergiás reakciók csökkentésére.

A különleges hajlítható szűrőbetétek kialakítása miatt több, mint 250%-al nagyobb kapacitással rendelkeznek a hagyományos szűrőbetétekkel szemben és a légzési ellenállásuk jóval alacsonyabb. Ezen kívül hidrofób bevonattal rendelkeznek, ami megvédi a nedvességtől és a párától.

Az álarc tisztítható, fertőtleníthető, és akár autoklávba is be lehet tenni (szűrőkkel együtt!), ami a különböző laboratóriumokban lehet nagy előny.

Továbbfejlesztett szelepek, a még magasabb biztonságért. A hagyományos szelepekkel ellentétben, itt nem csak egyszerű gumikorongok vannak, hanem különleges bordázattal ellátott alapból zárt szelepek, amik önmagában csak a gravitációtól nem nyílnak ki. Kevésbé hajlamosak az öregedésre és az áttetsző anyaguknak hála egyszerűbb a szelepülék ellenőrzése.

A széles ELIPSE gumipántok kényelmesebbek és sokkal tartósabbak és nem nyomják a fejtetőt, mint a műanyag fejkosaras modellek.

A szűrők a lehető legközelebb helyezkednek el az arcunkhoz, így csökkentve az erőkart és az álarc elhúzódását az arctól.

A bepattintós szűrőbetét csatlakozása biztonságosabb, mert nem lehet szétroncsolni a csatlakozókat, mint a bajonettzáras modelleknél. Kisebb a tévedés lehetősége is és nincs szükség szivacs tömítésekre, amik hamar elhasználódnak és rendszeresen elfelejtik cserélni a felhasználók.

Az ELIPSE termékek magyar nyelvű használati utasítása minden esetben a termékkel kerül átadásra. (A csomagolás tartalmazza.)

Elipse félálarc ismertető:
elipse_felalarc (legzesvedobolt.hu)

Videó a használatról:A légzésvédők (3-as kategóriájú egyéni védőeszközök) kiválasztása munkavédelmi szaktevékenység. A kiválasztás mindenképp a felhasználói környezet és az anyagok/készítmények tulajdonságainak figyelembevételével történjen. A megfelelő védelem kiválasztásában segítséget nyújthat a veszélyes anyag biztonsági adatlapja (MSDS).
A védőeszköz használata előtt feltétlenül olvassa el a gyártói használati utasítást! A NESLER Kft. semmiféle felelősséget nem vállal a nem megfelelően kiválasztott és/vagy használt légzésvédő(k) és/vagy szűrőbetét(ek) miatt bekövetkező esetleges egészségkárosodásért.

Felhasználási területek: por, poros munka, falvágás, pollen, grafit por, lövészet, lőtér, városi kerékpározás, fűvágás, fűkaszálás, betonbontás, azbeszt, horonymarás, csiszolás, homokszórás, szállópor stb.

Méret (választható): S/M (SPR299), M/L (SPR501)

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

Szállítási díj: 1 905 Ft

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: NESLER Kft. OTP 11711106-20011648-00000000. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

Szállítási díj: 1 905 Ft
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt vagy banki utalással. Az átutaláshoz a számlaszámunk: NESLER Kft. OTP 11711106-20011648-00000000

Szállítási díj: 1 905 Ft
Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS - MPL


Ennél az opciónál a csomagt az MPL szállítja. Csak Magyarország területén belül. Válassza ezt a szállítási módot, ha mindenképp az MPL-t szeretné választani.

Szállítási díj: 6 000 Ft

Vásárlói értékelések


2023-04-12

Az ELIPSE félálarc a kategóriájában a legjobb választás kültéri körülmények között. Alacsony átszívási ellenállás jellemzi, melyet a más maszkokkal ellentétben hideg, párás időjárási körülmények között is megőriz. Viselése kényelmes, stabilan illeszkedik.


2022-03-24

Hatékony, és a lehetőségekhez képest maximálisan kényelmes.


2020-09-14

Szuper termék, eddig teljesen elégedett vagyok vele. Jól illeszkedik az arcomra és kiválóan szűr. Szemüveg mellett is kényelmes a használata.


2020-08-21

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2020-08-21

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2019-06-04

Nagyon kenyelmes, konnyu, jo anyagbol van


2019-04-06

Többféle vakolat, tégla, ytong és két gyémánttárcsa segítségével sikerült 1 méter alá vinni a látótávolságot. Alaposan tesztelve lett és remekül helytállt.


2019-03-07

Kényelmes használat, gyorsan tisztítható, megfelelő védelem


2019-02-13

A vártnak megfelelő.


2018-07-09

Jó minőségű.


2018-05-24

A termékkel elégedett vagyok !


2017-09-21

pompás


2016-12-26

Fapor ellen még nem találtam ennél jobbat hasonló árfekvésben.


2016-10-07

OK.


2016-05-12

Kényelmes, praktikus, jól szűr.

Kapcsolódó termékek