MCXL-XWHM-Y-EU Rendelésre 3-5 hét 24 hó Súly: 0.5 kg  Gyártó: Honeywell »

BW GasAlertMicroClip XL GÁZDETEKTOR 4 GÁZ MÉRÉSÉRE, O2/LEL/CO/H2S

4 gáz mérésére használható diffúziós gázérzékelő (oxigén, szén-monoxid, kén-hidrogén és robbanásveszélyes gázok) A GasAlertMicroClip XL közkedvelt gázdetektor az ár/érték aránya, a tölthető akkumulátor, a könnyű súlya és egyszerű egy gombos kezelése…
378 333 Ft
(297 900 Ft + 27% ÁFA) / db
 • 4 gáz mérésére használható diffúziós gázérzékelő (oxigén, szén-monoxid, kén-hidrogén és robbanásveszélyes gázok)
  A GasAlertMicroClip XL közkedvelt gázdetektor az ár/érték aránya, a tölthető akkumulátor, a könnyű súlya és egyszerű egy gombos kezelése miatt.
 • vizuális (LED), akusztikus (95dB) és vibrációs riasztások
 • ATEX tanúsítás: II 1 G Ex ia IIC T4 Ga
 • méretek: 11,3 x 6 x 2,9 cm
 • súly: 190g
 • kompatibilis a BW MicroDock II automatikus ellenőrző és kalibráló állomással
 • Az opcionális Honeywell BW Connect BLE adapter (bluetooth) segítségével tudunk csatlakozni az okostelefonunk SafetyCommunicator applikációjához, így már ezt a készüléket is rá tudjuk csatlakoztatni a ProRAE Guardian távfelügyeletre! További információért keresse a Nesler Kft-t!

 

 • Kedvező áron bérelhető 4 gázos készülékek. Kérjen ajánlatot.
 • Legszélesebb választék, legnagyobb raktárkészlet. Nesler Kft. - gázdetektorok és kalibráló gázok nagykereskedelme, kalibrálás és szerviz

 

A hordozható gázérzékelő készülékek biztonságtechnikai- és életvédelmi eszközök, kiválasztásuk szakértelmet igényel. Amennyiben bizonytalan a megfelelő készülék kiválasztásában, keressen a Nesler Kft. szakembereit.

A Nesler Kft. és a Légzésvédőbolt.hu Kft. semmilyen felelősséget nem vállal, az adott felhasználó környezetre vagy feladatra nem megfelelően kiválasztott műszerek használatából eredő balesetek vagy káresemények miatt.

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

Szállítási díj: 1 905 Ft

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. MKB 10101494-14627400-01004009. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

Szállítási díj: 1 905 Ft
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt vagy banki utalással. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. MKB 10101494-14627400-01004009.

Szállítási díj: 1 905 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek