QT-XWHM-A-Y-EU Rendelésre 24 hó Súly: 1 kg  Gyártó: Honeywell »

BW GasAlertQuattro GÁZDETEKTOR 4 GÁZ MÉRÉSÉRE (O2, CO, H2S, LEL) EXTRÉM KÖRÜLMÉNYEKRE Akkumulátorral

- 1-4 gáz mérésére használható diffúziós gázérzékelő - A max. 4 féle szenzorból (oxigén, szén-monoxid, kén-hidrogén és robbanásveszélyes gázok) tetszőlegesen állítható össze a gázdetektor. Akkumulátoros változat. Terepi viszonyok között…
413 944 Ft
(325 940 Ft + 27% ÁFA) / db

- 1-4 gáz mérésére használható diffúziós gázérzékelő
- A max. 4 féle szenzorból (oxigén, szén-monoxid, kén-hidrogén és robbanásveszélyes gázok) tetszőlegesen állítható össze a gázdetektor.
Akkumulátoros változat.
Terepi viszonyok között is megbízható SureCell szenzorok még extrém körülmények között is jó teljesítményt nyújtanak.
- egyszerű egy gombos kezelés
- vizuális (6 piros LED), akusztikus (95dB) és vibrációs riasztások
- ATEX tanúsítás: II 1 G Ga Ex ia IIC T4
- méretek: 13 x 8,1 x 4,7 cm
- súly: 338g
- kompatibilis a BW MicroDock II automatikus ellenőrző és kalibráló állomással

Kedvező áron bérelhető gázérzékelők széles választékban! Ha kevesebb mint fél évre van szükség detektorra, akkor megéri. Bérelhető kalibráló és bumpteszt készlet is. Kérjen ajánlatot.

A hordozható gázérzékelő készülékek biztonságtechnikai- és életvédelmi eszközök, kiválasztásuk szakértelmet igényel. Amennyiben bizonytalan a megfelelő készülék kiválasztásában, keressen a Nesler Kft. szakembereit.

A Nesler Kft. és a Légzésvédőbolt.hu Kft. semmilyen felelősséget nem vállal, az adott felhasználó környezetre vagy feladatra nem megfelelően kiválasztott műszerek használatából eredő balesetek vagy káresemények miatt.

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

Szállítási díj: 1 905 Ft

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. MKB 10101494-14627400-01004009. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

Szállítási díj: 1 905 Ft
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt vagy banki utalással. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. MKB 10101494-14627400-01004009.

Szállítási díj: 1 905 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek