ELIPSE félálarc P3 szűrőbetétekkel, használatra kész

Kényelmes és könnyű ikerszűrős félálarc. Egyedi tulajdonsága, hogy szűrőbetétekkel felszerelve kapható, de a szűrők cserélhetők. Kitűnően viselhető más védőeszközökkel, pl. védőszemüveg, hallásvédő és elfér az arcvédők és hegesztőpajzsok alatt is.…
8 890 Ft
(7 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Kényelmes és könnyű ikerszűrős félálarc.

Egyedi tulajdonsága, hogy szűrőbetétekkel felszerelve kapható, de a szűrők cserélhetők.
Kitűnően viselhető más védőeszközökkel, pl. védőszemüveg, hallásvédő és elfér az arcvédők és hegesztőpajzsok alatt is.

  • ANATÓMIAI KIALAKÍTÁS
  • KÉNYELMES és HIPOALLERGÉN
  • MAGAS SZINTŰ VÉDELEM és ELLENÁLLÓSÁG

ELIPSE mérettáblázat:

https://legzesvedobolt.hu/nesler_docs/elipse_merettabla.pdf

P3 R részecskeszűrőkkel felszerelve védelmet nyújt mérgező kategóriába sorolt szilárd és folyékony részecskék ellen. Beleértve a mikroorganizmusokat (vírus, baktérium, gombák és spórák) Maximális por (részecskék) elleni védelem, a 0,2 mikronos (nano) részecskéket is megszűri! Hatékonyabb, biztonságosabb és a légzési ellenállása sem nagyobb, mint egy FFP3 pormaszknak. Pollenek ellen is tökéletes, allergiás reakciók csökkentésére.

A különleges hajlítható szűrőbetétek kialakítása miatt több, mint 250%-al nagyobb kapacitással rendelkeznek a hagyományos szűrőbetétekkel szemben és a légzési ellenállásuk jóval alacsonyabb. Ezen kívül hidrofób bevonattal rendelkeznek, ami megvédi a nedvességtől és a párától.

Az álarc tisztítható fertőtleníthető, akár autoklávba is be lehet tenni (szűrőkkel együtt!), ami a különböző laboratóriumokban lehet nagy előny.

Továbbfejlesztett szelepek, a még magasabb biztonságért. A hagyományos szelepekkel ellentétben, itt nem csak egyszerű gumikorongok vannak, hanem különleges bordázattal ellátott alapból zárt szelepek, amik önmagában csak a gravitációtól nem nyílnak ki. Kevésbé hajlamosak az öregedésre és az áttetsző anyaguknak hála egyszerűbb a szelepülék ellenőrzése.

A széles ELIPSE gumipántok kényelmesebbek és sokkal tartósabbak és nem nyomják a fejtetőt, mint a műanyag fejkosaras modellek.

A szűrők a lehető legközelebb helyezkednek el az arcunkhoz, így csökkentve az erőkart és az álarc elhúzódását az arctól.

A bepattintós szűrőbetét csatlakozása biztonságosabb, mert nem lehet szétroncsolni a csatlakozókat, mint a bajonettzáras modelleknél. Kisebb a tévedés lehetősége is és nincs szükség szivacs tömítésekre, amik hamar elhasználódnak és rendszeresen elfelejtik cserélni a felhasználók.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Elipse félálarc ismertető:
https://legzesvedobolt.hu/nesler_docs/elipse_felalarc.pdf

Videó a használatról:
Méret (választható): M/L (SPR501)

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

A termék súlya 0.20 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 397 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. Budapestbank 10101494-14627400-01004009. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

A termék súlya 0.20 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 397 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


Szállítási díj: 1 397 Ft

Vásárlói értékelések


2020-09-14

Szuper termék, eddig teljesen elégedett vagyok vele. Jól illeszkedik az arcomra és kiválóan szűr. Szemüveg mellett is kényelmes a használata.


2020-08-21

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2020-08-21

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2019-06-04

Nagyon kenyelmes, konnyu, jo anyagbol van


2019-04-06

Többféle vakolat, tégla, ytong és két gyémánttárcsa segítségével sikerült 1 méter alá vinni a látótávolságot. Alaposan tesztelve lett és remekül helytállt.


2019-03-07

Kényelmes használat, gyorsan tisztítható, megfelelő védelem


2019-02-13

A vártnak megfelelő.


2018-07-09

Jó minőségű.


2018-05-24

A termékkel elégedett vagyok !


2017-09-21

pompás


2016-12-26

Fapor ellen még nem találtam ennél jobbat hasonló árfekvésben.


2016-10-07

OK.


2016-05-12

Kényelmes, praktikus, jól szűr.

Kapcsolódó termékek