Súly: 0.2 kg

Hordozható gázérzékelők időszakos robbanásbiztonsági (EX) felülvizsgálata

Hordozható gázdetektorok éves RB-s felülvizsgálata rövid határidővel a Budapesti szervizünkben. Az ár típustól és gyártótól független. Ha kalibrálással egybekötött felülvizsgálatra van szüksége, akkor kedvezményes árat tudunk biztosítani. Ha több műszert…
12 573 Ft
(9 900 Ft + 27% ÁFA) / db

Hordozható gázdetektorok éves RB-s felülvizsgálata rövid határidővel a Budapesti szervizünkben.

Az ár típustól és gyártótól független. Ha kalibrálással egybekötött felülvizsgálatra van szüksége, akkor kedvezményes árat tudunk biztosítani.

Ha több műszert szeretne felülvizsgáltatni, keressen minket kedvezőbb ajánlat miatt.

A NESLER Kft. rendelkezik a legszélesebb választékkal és a legnagyobb raktárkészlettel hordozható gázérzékelőkből és kalibráló gázokból.

 

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

Szállítási díj: 1 905 Ft

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: NESLER Kft. OTP 11711106-20011648-00000000. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

Szállítási díj: 1 905 Ft
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt vagy banki utalással. Az átutaláshoz a számlaszámunk: NESLER Kft. OTP 11711106-20011648-00000000

Szállítási díj: 1 905 Ft
Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS - MPL


Ennél az opciónál a csomagot az MPL szállítja. Csak Magyarország területén belül. Válassza ezt a szállítási módot, ha mindenképp az MPL-t szeretné választani.

Szállítási díj: 6 000 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek