7189170 Raktáron Súly: 0.1 kg  Gyártó: WatchGas »

WatchGas IR LINK (infraport PC adatkapcsolathoz)

A WatchGas IR LINK használható a QGM, PDM, PDM+ gázdetektorokhoz, a WatchGas QuadDock kalibráló állomáshoz és a GasClip márkájú műszerekkel is kompatibilis. Segítségével össze tudjuk kapcsolni a detektort a számítógépünkkel és le tudjuk tölteni az adatrögzítők tartalmát…
49 530 Ft
(39 000 Ft + 27% ÁFA) / db

A WatchGas IR LINK használható a QGM, PDM, PDM+ gázdetektorokhoz, a WatchGas QuadDock kalibráló állomáshoz és a GasClip márkájú műszerekkel is kompatibilis. Segítségével össze tudjuk kapcsolni a detektort a számítógépünkkel és le tudjuk tölteni az adatrögzítők tartalmát és a különböző eseményeket a készülékekről. Továbbá lehetőségünk van hozzáférni azokhoz a beállításokhoz, amikre a készülékeken nincsen lehetőség. (alarm szintek módosítása, szenzorok ki- és bekapcsolása, kalibrálógáz koncentrációjának beállítása, szoftverfrissítés, stb.)

A működése gyors és egyszerű, az adattovábbítást külön LED jelzi.

Doboz tartalma: IR LINK modul és USB kábel

A szoftver a gyártó honlapjáról tölthető le: http://www.watchgas.nl/downloads.html

Probléma esetén kérje a Nesler Kft. segítségét.

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

Szállítási díj: 1 651 Ft

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. MKB 10101494-14627400-01004009. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

Szállítási díj: 1 651 Ft
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt vagy banki utalással. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. MKB 10101494-14627400-01004009.

Szállítási díj: 1 651 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek