SPR337/SPR502 Raktáron Súly: 0.2 kg  Gyártó: GVS (ELIPSE és RPB) »

BICIKLIS MASZK, légzésvédő félálarc szagszűrővel, ELIPSE SZMOG maszk kerékpárosoknak

Akciós!
Az akció időtartama: 2023-05-04 - A készlet erejéig.
Kényelmes és könnyű ikerszűrős félálarc. Ez egy egyéni védőeszköz, egy légzésvédő (munkavédelmi maszk), nem kizárólag kerékpárosoknak fejlesztették ki, hanem kemény ipari felhasználásra. EZ TÉNYLEG MEGVÉDI A LÉGZŐSZERVEKET. Legyenek a részecskék láthatóak…
14 605 Ft 10 160 Ft
(8 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Kényelmes és könnyű ikerszűrős félálarc.

Ez egy egyéni védőeszköz, egy légzésvédő (munkavédelmi maszk), nem kizárólag kerékpárosoknak fejlesztették ki, hanem kemény ipari felhasználásra. EZ TÉNYLEG MEGVÉDI A LÉGZŐSZERVEKET.

Legyenek a részecskék láthatóak vagy akár láthatatlanok, a HESPA szűrő a 0,3 mikronos részecskéket sem engedi át. A szállóporból a legveszélyesebb méretű részecskék bentmaradhatnak a tüdőben, ezzel a maszkkal ennek a veszélye minimálisra csökkenthető. A részecskeszűrő mögött egy aktívszén szivacs található, ami csökkenti a különböző szagok kellemetlen hatását. Méretéből és kialakításából adódóan kényelmesen és hosszú ideig viselhető.Szabvány szerinti jelölése P3 RD. Ez maximális részecskék elleni védelmet jelent, az R betű pedig arra vonatkozik, hogy a szűrőbetét többször használható. (Reusable)

Egyedi tulajdonsága, hogy szűrőbetétekkel felszerelve kapható, de a szűrők cserélhetők.
A szűrőbetét vízlepergető anyagú, így nem kell féltenünk a maszkot esős időben sem.
Kitűnően viselhető más védőeszközökkel, pl. védőszemüveg, hallásvédő
- ANATÓMIAI KIALAKÍTÁS
- KÉNYELMES és HIPOALLERGÉN
- MAGAS SZINTŰ VÉDELEM és ELLENÁLLÓSÁG

Két méretben kapható, amit a legördülő menüből lehet kiválasztani: S/M (SPR337) és M/L (SPR502)

ELIPSE mérettáblázat:

https://static.legzesvedobolt.hu/nesler_docs/elipse_merettabla.pdf

Átlagosan 3 havonta szoktak szűrőt cserélni a Budapesten rendszeresen bicikliző vásárlóink.

Opcionális kiegészítő: ELIPSE övtáska

Az ELIPSE termékek magyar nyelvű használati utasítása minden esetben a termékkel kerül átadásra. (A csomagolás tartalmazza.)


Elipse félálarc ismertető:
https://legzesvedobolt.hu/nesler_docs/elipse_felalarc.pdf

Videó a használatról:A légzésvédők (3-as kategóriájú egyéni védőeszközök) kiválasztása munkavédelmi szaktevékenység. A kiválasztás mindenképp a felhasználói környezet és az anyagok/készítmények tulajdonságainak figyelembevételével történjen. A megfelelő védelem kiválasztásában segítséget nyújthat a veszélyes anyag biztonsági adatlapja (MSDS).

A védőeszköz használata előtt feltétlenül olvassa el a gyártói használati utasítást! A NESLER Kft. semmiféle felelősséget nem vállal a nem megfelelően kiválasztott és/vagy használt légzésvédő(k) és/vagy szűrőbetét(ek) miatt bekövetkező esetleges egészségkárosodásért.

Méret (választható): S/M (SPR337), M/L (SPR502)

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

Szállítási díj: 1 905 Ft

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: NESLER Kft. MKB 10101494-03189600-01003001. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

Szállítási díj: 1 905 Ft
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt vagy banki utalással. Az átutaláshoz a számlaszámunk: NESLER Kft. MKB 10101494-03189600-01003001

Szállítási díj: 1 905 Ft

Vásárlói értékelések


2022-03-16

Minden rendben a termékkel.


2022-03-16

Jó termék ez kétségtelen.


2019-04-03

Az elvárásnak megfelelő,ár-értékaránya jó.


2019-03-12

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2018-11-06

Rendkívül praktikus és hasznos, sokkal hamarabb kellett volna megrendelnem.


2018-10-25

Egy picit korlátoz a légzésben, így a számat is kényszerülök néha használni. Viszont így meg annyira bepárásodik, hogy csöpög belőle a pára. Viszont tényleg nagyon jól szűr (legalábbis, sokkal jobb érzés benne tekerni, akár az alagúton keresztül is).


2018-06-21

Kényelmesen felfekszik, jól zár, rendszeresen haladok el büdös helyek mellett, buszok mögött, most nem érzek semmilyen szagot, nem fulladok. Tempós kerékpározásnál is csak kicsit nehéz a légvétel.


2017-08-01

Elégedett vagyok vele, jól lehet benne lélegezni, a szlikonos anatómiai illeszkedés tökéletes. Kicsit még mindig nagy méretű, előre kiáll az arc síkjából és furcsa beütést kelt az utcán. De az egészségért ennyi igazán kis ár.


2016-10-12

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Kapcsolódó termékek