SPR337/SPR502 Raktáron Súly: 0.2 kg  Gyártó: GVS (ELIPSE és RPB) »

BICIKLIS MASZK, légzésvédő félálarc szagszűrővel, ELIPSE SZMOG maszk kerékpárosoknak

Kényelmes és könnyű ikerszűrős félálarc. Ez egy egyéni védőeszköz, egy légzésvédő (munkavédelmi maszk), nem kizárólag kerékpárosoknak fejlesztették ki, hanem kemény ipari felhasználásra. EZ TÉNYLEG MEGVÉDI A LÉGZŐSZERVEKET. Legyenek a részecskék láthatóak…
13 900 Ft
(10 945 Ft + 27% ÁFA) / db
Kényelmes és könnyű ikerszűrős félálarc.

Ez egy egyéni védőeszköz, egy légzésvédő (munkavédelmi maszk), nem kizárólag kerékpárosoknak fejlesztették ki, hanem kemény ipari felhasználásra. EZ TÉNYLEG MEGVÉDI A LÉGZŐSZERVEKET.

Legyenek a részecskék láthatóak vagy akár láthatatlanok, a HESPA szűrő a 0,3 mikronos részecskéket sem engedi át. A szállóporból a legveszélyesebb méretű részecskék bentmaradhatnak a tüdőben, ezzel a maszkkal ennek a veszélye minimálisra csökkenthető. A részecskeszűrő mögött egy aktívszén szivacs található, ami csökkenti a különböző szagok kellemetlen hatását. Méretéből és kialakításából adódóan kényelmesen és hosszú ideig viselhető.Szabvány szerinti jelölése P3 RD. Ez maximális részecskék elleni védelmet jelent, az R betű pedig arra vonatkozik, hogy a szűrőbetét többször használható. (Reusable)

Egyedi tulajdonsága, hogy szűrőbetétekkel felszerelve kapható, de a szűrők cserélhetők.
A szűrőbetét vízlepergető anyagú, így nem kell féltenünk a maszkot esős időben sem.
Kitűnően viselhető más védőeszközökkel, pl. védőszemüveg, hallásvédő
- ANATÓMIAI KIALAKÍTÁS
- KÉNYELMES és HIPOALLERGÉN
- MAGAS SZINTŰ VÉDELEM és ELLENÁLLÓSÁG

Két méretben kapható, amit a legördülő menüből lehet kiválasztani: S/M (SPR337) és M/L (SPR502)

ELIPSE mérettáblázat:

https://static.legzesvedobolt.hu/nesler_docs/elipse_merettabla.pdf

Átlagosan 3 havonta szoktak szűrőt cserélni a Budapesten rendszeresen bicikliző vásárlóink.

Opcionális kiegészítő: ELIPSE övtáska

Az ELIPSE termékek magyar nyelvű használati utasítása minden esetben a termékkel kerül átadásra. (A csomagolás tartalmazza.)


Elipse félálarc ismertető:
https://legzesvedobolt.hu/nesler_docs/elipse_felalarc.pdf

Videó a használatról:A légzésvédők (3-as kategóriájú egyéni védőeszközök) kiválasztása munkavédelmi szaktevékenység. A kiválasztás mindenképp a felhasználói környezet és az anyagok/készítmények tulajdonságainak figyelembevételével történjen. A megfelelő védelem kiválasztásában segítséget nyújthat a veszélyes anyag biztonsági adatlapja (MSDS).

A védőeszköz használata előtt feltétlenül olvassa el a gyártói használati utasítást! A Légzésvédőbolt.hu Kft. és a NESLER Kft. semmiféle felelősséget nem vállal a nem megfelelően kiválasztott és/vagy használt légzésvédő(k) és/vagy szűrőbetét(ek) miatt bekövetkező esetleges egészségkárosodásért.

Méret (választható): S/M (SPR337), M/L (SPR502)

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

Szállítási díj: 1 905 Ft

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. MKB 10101494-14627400-01004009. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

Szállítási díj: 1 905 Ft
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt vagy banki utalással. Az átutaláshoz a számlaszámunk: Légzésvédőbolt.hu Kft. MKB 10101494-14627400-01004009.

Szállítási díj: 1 905 Ft

Vásárlói értékelések


2022-03-16

Minden rendben a termékkel.


2022-03-16

Jó termék ez kétségtelen.


2019-04-03

Az elvárásnak megfelelő,ár-értékaránya jó.


2019-03-12

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2018-11-06

Rendkívül praktikus és hasznos, sokkal hamarabb kellett volna megrendelnem.


2018-10-25

Egy picit korlátoz a légzésben, így a számat is kényszerülök néha használni. Viszont így meg annyira bepárásodik, hogy csöpög belőle a pára. Viszont tényleg nagyon jól szűr (legalábbis, sokkal jobb érzés benne tekerni, akár az alagúton keresztül is).


2018-06-21

Kényelmesen felfekszik, jól zár, rendszeresen haladok el büdös helyek mellett, buszok mögött, most nem érzek semmilyen szagot, nem fulladok. Tempós kerékpározásnál is csak kicsit nehéz a légvétel.


2017-08-01

Elégedett vagyok vele, jól lehet benne lélegezni, a szlikonos anatómiai illeszkedés tökéletes. Kicsit még mindig nagy méretű, előre kiáll az arc síkjából és furcsa beütést kelt az utcán. De az egészségért ennyi igazán kis ár.


2016-10-12

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Kapcsolódó termékek