SHOWA 383 biológiailag lebomló mechanikai védőkesztyű

Akciós! Újdonság!
Az első biológiailag lebomló mechanikai védőkesztyű! Fedezze fel a SHOWA 383 kesztyű kivételes teljesítményét és védje kezeit a legnehezebb körülmények között is! A SHOWA 383 a tökéletes választás minden olyan munkafolyamathoz, ahol a védelem és a kényelem elsődleges…
1 599 Ft 1 257 Ft
(990 Ft + 27% ÁFA) / pár

Az első biológiailag lebomló mechanikai védőkesztyű!

Fedezze fel a SHOWA 383 kesztyű kivételes teljesítményét és védje kezeit a legnehezebb körülmények között is! A SHOWA 383 a tökéletes választás minden olyan munkafolyamathoz, ahol a védelem és a kényelem elsődleges szempont.

Főbb előnyei:

 • Kopásálló
 • Olajálló
 • Rugalmas és jó fogásbiztonságot nyújt
 • Megnövelt tapintás érzékenység
 • Latexmentes
 • Többször használható
 • Biológiailag lebomló


Mérettáblázat


A SHOWA 383 egyedülálló kialakítása lehetővé teszi a csúszásgátló fogást és a kiváló tapintási érzékenységet, így minden precíziós munkához ideális választás. A hibrid bevonatú tenyér nagyon jó fogásbiztonságot ad, miközben kiválóan ellenáll a kopásnak és a szakadásoknak.

A 383-as kesztyű kényelmes, rugalmas illeszkedése optimális mozgásszabadságot biztosít, ezáltal növelve a produktivitást és a munkavégzés hatékonyságát. Emellett a kesztyű légáteresztő anyaga és kiváló nedvszívó képessége csökkenti a kéz izzadását, és kényelmes viseletet biztosít hosszú munkaidő alatt is.

Bízza a SHOWA 383 kesztyűre kezei védelmét és válassza a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet legyen szó műhelyről, építkezésről vagy bármilyen más ipari munkáról.

Fedezze fel a SHOWA 383 biológiailag lebomló kesztyűjének forradalmi jelentőségét! Az innovatív megoldások és a fenntarthatóság találkozása révén ez a kesztyű nem csak kiváló védelmet biztosít, hanem a környezetvédelem terén is kiemelkedő teljesítményt nyújt.

A SHOWA 383 biológiailag lebomló kesztyűjét úgy tervezték, hogy minimális ökológiai lábnyommal rendelkezzen. A kesztyű anyaga speciálisan úgy van kialakítva, hogy a természetes baktériumok és mikroorganizmusok hatására idővel lebomoljon. Ez azt jelenti, hogy amikor a kesztyűt eldobod, nem okoz káros hatást a környezetre, hanem könnyedén lebomlik és visszatér a természetbe.

Ez a biológiailag lebomló tulajdonság nagyszerű lehetőséget kínál a fenntartható munkavégzésre és a környezetvédelemre törekvő vállalkozásoknak. A SHOWA 383 kesztyű nem csak a munkavégzés során nyújt védelmet, hanem segít csökkenteni a hulladéktermelést és elősegíti a fenntarthatóbb ipari gyakorlatot.

Ne tegyen kompromisszumot sem a védelem, sem a környezetvédelem terén! A SHOWA 383 biológiailag lebomló kesztyűje a válasz a fenntartható munkavégzésre és a minőségi védelemre. Fedezze fel, hogyan teheti a munkahelyét még zöldebbé a SHOWA fenntartható megoldásaival!

Mechanikai védelem:

EN 388:2016

 

Showa
4121X

 

Jellemző felhasználási terültek:

 • Bonyolult és olajos alkatrészek kezelése
 • Gépészet
 • Autóipari javítások és karbantartás
 • Zsaluzási munkák
 • Összeszerelő ipar
 • Nehézgépek üzemeltetése
 • Szerszámkezelés
 • Szállítmányozás
Méret (választható): 8/L, 9/XL, 10/XXL

Szállítás

Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS KÁRTYA


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt. A csomagokat a GLS viszi, csak Magyarország területén!

Szállítási díj: 1 905 Ft

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS UTALÁS


A vásárlás összegét előre utalással tudja kifizetni. Az átutaláshoz a számlaszámunk: NESLER Kft. OTP 11711106-20011648-00000000. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, csak Magyarországon belül.

Szállítási díj: 1 905 Ft
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont (csak előre fizetéssel)


A vásárlás összegét itt a webáruházunkban tudja bankkártyával kifizetni a rendelés véglegesítése előtt vagy banki utalással. Az átutaláshoz a számlaszámunk: NESLER Kft. OTP 11711106-20011648-00000000

Szállítási díj: 1 905 Ft
Barion

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - ELŐRE FIZETÉS - MPL


Ennél az opciónál a csomagt az MPL szállítja. Csak Magyarország területén belül. Válassza ezt a szállítási módot, ha mindenképp az MPL-t szeretné választani.

Szállítási díj: 6 000 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek