Az igazi vegyszerálló kesztyűk és kiválasztásuk.

Az igazi vegyszerálló kesztyűk és kiválasztásuk.

Nagy segítséget nyújt a SHOWA kesztyűgyártó cég CHEMREST.COM oldala a megfelelő vegyszerálló kesztyű kiválasztásához.

A NESLER Kft. már hosszú ideje a SHOWA vegyszerálló kesztyűket kínálja partnerei részére, mert a legtöbb innovációt ez a Japán/Amerikai cég fejleszti ki és a legszélesebb körű vegyianyag áttörési tesztet végzik és publikálják a CHEMREST.COM oldalukon. A SHOWA cég volt az első, aki nitril alapanyagból készített egyszerhasználatos kesztyűt 1991-ben és azóta is a világ vezető védőkesztyű gyártói közé tartozik, nem csak a legyártott mennyiségben, de a fejlesztésben is töretlen a sikerük. 
Az ár/érték arányban legjobb vegyszerálló kesztűket már kiválasztottuk és a különböző típusok vegyszerállósági táblázatát folyamatosan frissítjük az oldalunkon, hogy a vásárlóinknak kevesebb időt kelljen az információk összeszedésével tölteni.
 
A következő oldalon választhatunk a vegyi anyagok közül:
 
Az oldalon kesztyűnként is le lehet tölteni a vegyszerállósági táblázatot, bár ezeket a webáruházunkban is meg lehet találni a termékeknél. 1-1 kesztyűt átlagosan 200 féle vegyi anyagra vizsgálnak.
Arra törekszünk, hogy a webáruházunkban szereplő kesztyű minden méretben nagyobb mennyiségekben álljanak rendelkezésünkre a saját raktárunkban, hogy a webáruházunk vásárlói 1-2 napon belül hozzá jussanak rendelésükhöz. Ezért tűnik szűknek a 8-10 féle kesztyűből álló kínálatunk, de számoljuk bele, hogy egy típusból általában 3-4 féle méret is van.
 
A maga módján mindegyik SHOWA kesztyűnk különleges, példaként egy rövid felsorolás:
  • SHOWA 874 butil kesztyű - olyan vegyszereknek is ellenáll, amiknek a latex, nitril, neoprén vagy PVC kesztyűk nem, ezért magasabb az ára is, de még így is kedvező az ára a konkurens butilkesztyűkkel összehasonlítva.
  • SHOWA 7585 eldobható nitrilkesztyű - A legerősebb az ún. eldobható/egyszerhasználatos kesztűk között, a legszélesebb körű vegyszerek elleni védelem. Ez a 30cm-es verzió, a 7580 a 24cm hosszú.
 

További hírek