Megújult a PureFlo légzésvédő sisak, itt az ESM+!

Megújult a PureFlo légzésvédő sisak, itt az ESM+!

Azt gondoltam, hogy ezen a sisakon már nem fognak fejleszteni, hiszen egy jól kiforrott modell és úgyis jön a PureFlo 3000 hamarosan. (Amiről most még szándékosan nem mondok mást) DE EZ NEM VOLT ELÉG az Angoloknak :)

2 féle modellről beszélünk alapvetően, amiket külön-külön egyedileg tudunk összeállítani:
PureFlo PF23 ESM és PF33 ESM, a fő különbség, hogy a PF23 bump cap beütés ellen védő en812 sisakkal van szerelve, a PF33 ipari védősisakkal en397 szerint és többféle tartozékkal szerelhető fel, pl. aluminizált bevonat, stb.

Most nézzük a lényeget:

pureflo esm+

Az ESM+ újítások:


A legfőbb dolog kívülről láthatatlan, újfajta motor és elektronika egy továbbfejlesztett tokozásban.

Szintén nagy előny, hogy strapabíróbb és kényelmesebb párnázat került a fejkosárba.

pureflo esm+Az állapotjelző LED-ek jobban látható helyre kerültek, így nem csak a felhasználó látja, ha probléma van, hanem a kollégák is.

pureflo esm+

A csatlakozókat a mégjobb érintkezés miatt aranyozottra cserélték az akkumulátoron és a sisakban is.

nesler pureflo battery

pureflo neslerA régi piros kapcsológombot egy ergonómiai és esztétikai szempontból előnyösebb kék színűre cserélték. Kívülről talán erről lehet megismerni a legkönnyebben. Az új gomb megnyomása érezhetően kellemesebb és az indulást jelző hang is modernebb, barátságosabb a fülünknek :)

nesler ESM+

A legfontosabb újítást hagytam a végére, hogy a jobb légellátásnak köszönhetően biztonságosabb és kellemesebb a sisak használata: 170l/p helyett 220l/p légáramlás P3 szűrő használata esetén.
Abe1p3 kombinált szűrővel 205l/p

És a vásárló semmilyen hátrányt nem szenved, mert a motoron kívül az összes alkatrész (szűrők, sisakhély, fejkosár, látómező) kompatibilisek.

A magyarországi szervizt továbbra is a NESLER Kft. biztosítja.

További hírek