WatchGas UNI egygázos detektor - a HIÁNYPÓTLÓ termék végre elérhető!

WatchGas UNI egygázos detektor - a HIÁNYPÓTLÓ termék végre elérhető!

Az UNI egy kompakt és könnyen használható kézi gázérzékelő extra széles szenzorválasztékkal. DE a legfontosabb, hogy megfizethető áron! A teljes kínálat a NESLER Kft-től.

Az eldobható PDM és a 4 gázos QGM IR és QGM CAT után megérkezett az UNI is a WatchGas márkából.
 
Az eddigi néhány napos ismerkedés alapján a fő előnyök:
Agyondicsérhetném, de egyszerűen csak átlagos detektor, viszont ár/érték arányban nagyon ott van!
A kijelző mérete 30%-al nagyobb a közvetlen ellenfeleknél, ezért a mutatott értékeket nagyon könnyű leolvasni.
A menüben való navigálás is egyszerű, a bumpteszt és a kalibrálás is elvégezhető minden különleges kiegészítő nélkül.
Jó a hangja és a LED-ek is jól vannak elhelyezve, szépen és fényesen villognak.
..írhatnék még minden tulajdonságára valami dícséretet, de szeretek objektív lenni:
A szenzorválaszték olyan széles, hogy összeszámolni is idő, jelenleg 26 féle szenzorral rendelhető, de folyamatosan fejleszti a gyártó, szóval további bővülés várható. Minden igényt kielégít és a legolcsóbbak hozzá az alkatrészek és szenzorok. 3 féle CO szenzor, 4 féle H2S szenzor, 2 féle O2 szenzor, 2 féle H2 és ETO szenzor, továbbá SO2, Cl2, NO, NO2, PH3, NH3, ClO2, O3, HF, HCl, CH3SH, THT, C2H4O szenzorok. teljes kínálat: https://www.nesler.hu/search/watchgas+uni
 
Normál ceruza elemmel működik... Gondolom ennek az előnyét mindenki érti. Ebben a kategóriában általában azt a kis rövid ceruza elemet szokták használni a gyártók, amit nem valószínű, hogy kiveszek a tv távirányítójából :)
 
Ebben a készülékben nincsen semmi átütő újítás vagy valami egyedi fejlesztés egyszerűen csak összegyúrták a legkeresettebb és leghasznosabb tulajdonságait a konkurens termékeknek és megcsinálták olcsóbban. Ennyi. De nekünk is pont ez hiányzott a termékkínálatból.
 
A készülékeket folyamatosan értékesítjük és teszteljük és készülnek a bemutató videók is, amiket a termékeknél találnak az érdeklődők. Természetesen a NESLER Kft. biztosítja a szervizt és végezzük a kalibrálást, de miért nem végzi Ön? Nálunk a kalibráló gázt is meg tudja vásárolni.
 
=7&feature=player_embedded#at=100

További hírek