A Honeywell BW Solo váltja le a GasAlert Extreme-et

A Honeywell BW Solo váltja le a GasAlert Extreme-et

"Kicsi a bors, de erős!" Mondhatnánk erre a kis stopperórának tűnő készülékre, aminek a külseje kétséget kizárólag megnyerőre sikerült. A Honeywell gázdetektor nagyhatalom ebbe beleadta a BW technologies és RAE System legjavát. Majd kiderül lesz-e ellenfelük.

Ha korlátozva lennének a karakterek, akkor csak ennyit mondanék: Szép, jól működik és Wireless!
 
Igen persze, a Wireless az a BLE (Bluetooth) és természetesen feláras, de akkor is, akinek már van ProRAE Guardian távfelügyelete, az 1 perc alatt integrálja a rendszerébe a kis egygázos kütyüt is a MicroRAE mellé, és a Józsi már akár az ammónia szenzorának az adatait közvetíti a felügyelőnek, aki eddig csak a 4 gázos műszerek O2/LEL/CO/H2S adatait figyelte. Természetesen a szenzorválaszték széles, ahogyan a GasAlert Extreme készülékeknél megszoktuk a kb egy évtized alatt és igen, a GasAlert készülékek nyugdíjazása elkezdődött. Így a Nesler Kft. is fokozatosan a GasAlert-ek helyére tölti fel az új BW Solo egygázos készülékeket, majd később, ha igazából megérkezik, a BW Ultra sokgázos detektorokat is (de az húzós lesz).
 
Azért ne ijedjünk meg, akinek van EXTREME készüléke, az alkatrészek és a szerviz nem szűnik meg.
 
Na de térjünk vissza a Solo-ra, könnyű benne elemet cserélni, oké. Könnyű benne szenzort cserélni, nem annyira oké, ez benne kétségeket ébreszt, de erről még lesz vita, az biztos. Szóval erről most hallgatunk és a szenzor árakról is, legyen meglepetés. Na jó, annyiba kerül, mint a többieknél, drága.
A lényeg, hogy 2 évig jók vagyunk, csak egyszer kell egy 2000 Forintos elemet cserélni.
A menüben való navigáció, az egy gomb segítségével, meglepően egyszerű, sokkal egyszerűbb, mint a 4 gombos elődjénél!
 
Gyűjtjük a tapasztalatokat és beszámolunk a fejleményekről, a lényeget az alábbi kép mutatja :)

Nesler BW Solo

További hírek