A WatchGas PDM+ O2 (oxigén) mérő már elérhető

A WatchGas PDM+ O2 (oxigén) mérő már elérhető

Minőség kedvező áron? Erre szoktam mondani, hogy "hagyjuk már", de a PDM+ megdönti a sztereotípiámat.

Kicsi, könnyű mégis masszív és tetszetős kialakítású gázérzékelő. Minőségi anyagokból, a jól bevált Alpha Sense által gyártott száraz elektrolitos A2-O2 szenzorral szerelve. (megbízható és pontos szenzorok, de az élettartamuk általában 2-3 év közötti)
A legjobb benne az 1 gombos működtetés. Minek túlbonyolítani? Bekapcsolom és működik. Mit nintendóznék egy 1 gázos detektorral? Meg tudjuk nézni a bekapcsolás óta rögzített csúcsértékeket, tudunk frisslevegős kalibrálást és kalibráló gázos kalibrálást csinálni. A felhasználók 95%-a kielégítve. Aki ki szeretné olvasni az adatrögzítőt, az meg megveszi a WatchGas IR linket.
 
A legigényesebb felhasználók tudnak rendelni hozzá automata kalibráló- és bumteszt állomást is, de valljuk be, ennek inkább csak 4 gázos detektoroknál van értelme, főként ha katalitikus LEL szenzorral dolgozunk.
Ha valaki saját magának szeretné elvégezni a kalibrálást (amit max 180 naponta szükséges), akkor vesz tőlünk egy manuális reduktort és egy N2 palackot és nem kell sehová szaladozni.
 
Az utólagos költségek, amikkel kb. 2 év után számolni kell, a szenzorcsere és az elemcsere (kb. nettó 55.000Ft, amiben benne van egy kalibrálás és az időszakos robbanásbiztonsági felülvizsgálat, mivel kinyitottuk a készüléket)
 
A sima PDM O2 detektorunkról már írtam cikket, nagyon jó választás, mert 2 évig folyamatosan működik, Józsi bácsinak még a bekapcsolással sem kell bajlódni, ha nála van a műszer, akkor figyelmeztetni fogja őt, hogy hagyja el a területet, ha lecsökken a "ZOXIGÉN" a levegőben. DE, sok partnerünknek nem volt szimpatikus, hogy kidobják ezt a szép eszközt 2 év után, ezért vártuk már a karbantartható PDM+ verziót. Külsőleg a legszembetűnőbb különbség a szín, a PDM narancs, a PDM+ citromsárga. A NESLER arculatába egyébként is a PDM+ passzol :)
 
PDM és PDM PLUS
 
Ha valaki oxigén detektor beszerzése előtt áll, az a videó megkönnyíti a választást:

További hírek